Websites

WERKWIJZE

WEBSITE

STAPPENPLAN

Na dat we bedacht hebben dat ik een website voor je ga realiseren, stuur ik je een mail met een vragenlijst op, om jouw wensen te inventariseren. We plannen een afspraak in om het plan van aanpak te bespreken. Ook bespreken we wat we van elkaar nodig hebben voor de website.Wanneer onze werkplekken niet zo dicht bij elkaar zitten, is dit gesprek ook telefonisch of via Skype mogelijk.

Als alles duidelijk is en we beiden van elkaar hebben ontvangen wat nodig is voor het bouwen van de website, start ik met de realisatie.

Wanneer de website zo goed als af is plannen we een tussentijds gesprek in (mogelijk via Skype). We bekijken de website en bespreken wat jij ervan vindt. Misschien ben je al helemaal tevreden, maar waarschijnlijk heb je nog wel wat dingen die je anders wilt. Geen probleem! We omschrijven concrete revisie punten en ik ga hiermee aan de slag, voer de afgesproken wijzigingen uit.  Ik rond de website af en op de afgesproken datum en tijd lanceren we de website. Hij is online!

Indien nodig zorg ik voor filmpjes met uitleg om de website bij te kunnen houden. Denk aan een uitleg voor het toevoegen van blog berichten, portfolio projecten of het wijzigen van simpele aanpassingen in de website.

Benieuwd wat het kost om jouw website te laten bouwen bij Studio Above? Stuur me een berichtje via de contactpagina en laat me weten wat jouw wensen zijn.

WAAROM WORDPRESS?

De websites die ik bouw, realiseer ik in WordPress. Dit is een online CMS (content management systeem) om websites te bouwen. Hiermee heb jij, nadat ik de website voor je gebouwd heb, de mogelijkheid om zelf je website te onderhouden. Bijvoorbeeld om berichten te posten, teksten te wijzigen of afbeeldingen te uploaden.

Wanneer ik jouw website heb opgeleverd, geef ik je een korte uitleg van WordPress en krijg je van mij een gepersonaliseerde handleiding om de simpele wijzigingen aan je website uit te kunnen voeren. Wanneer je ingewikkeldere wensen hebt, kun je die tegen een uurtarief als nog door mij laten uitvoeren.