Websitescan

Voor een converterende website.

De websitescan

Je hebt een website, deze staat al een langere tijd online, maar hij werkt niet optimaal. De gebruikers vinden de weg niet of je website converteert niet genoeg. Je krijgt wel bezoekers maar je bouncepercentage is hoog of ze weten de knop naar ‘kopen’ of ‘contact’ niet te vinden. Kortom, tijd voor verbetering!

 

Of misschien wil je eens door een (andere) professional naar je website laten kijken. Om gewoon eens te checken of je website goed in elkaar steekt.

 

Herken jij één van bovenstaande situaties? Vraag dan de websitescan aan! We observeren je website en nemen hem door op gebied van gebruiksvriendelijkheid. Wat is goed en wat kan er beter? Hoe kan de customer journey worden verbeterd? Zijn de call to actions logisch? Zit de homepage goed in elkaar? Klopt de vormgeving?

 

We kijken graag met je mee!

Websitescan aanvragen

Investering

Hieronder vind je meer informatie. Maar naast dat je wilt weten wat je krijgt, wil je natuurlijk ook weten hoeveel het je kost. Voor €259,- excl. btw voeren we de websitescan voor je uit. Je betaalt de websitescan vooraf.

 

Besluit je na de websitescan dat je een nieuwe website nodig hebt? Dan krijg je €50,- korting op een website of 25% korting op een websitetemplate, wanneer je deze binnen 1 maand na het ontvangen van het resultaat aanschaft/aanvraagt. Je vind hier onze pakketten en hier de website templates.

 

Of wil je het gewoon zelf uitvoeren? Je krijgt na afloop een pdf met de resultaten incl. een to do lijst. Dus je kunt het natuurlijk ook zelf doen. Aan jou de keuze!

Yes, ik wil de websitescan!
Inhoud?

Inhoud?

Wat zit er in de websitescan? Wat krijg je ervoor? Op welke punten check je mijn website?

Lees meer
Yes, ik wil!

Yes, ik wil!

Nieuwsgierig? Vraag de websitescan vandaag nog aan.

Aanvragen
Wat zijn de ervaringen?

Wat zijn de ervaringen?

Wil je weten of het wat voor je is? Check de ervaringen van andere deelnemers.

Check hier

De inhoud

We lopen je hele website door en proberen zoveel mogelijk op ons in te laten werken. Tijdens deze websitescan bekijken we je website met de ogen van een klant. Is alles duidelijk te vinden? Zit je website logisch in elkaar?

 

We observeren je website op gebruiksvriendelijkheid met de volgende punten:

  1. Menu / Navigatie
  2. 1e zicht website
  3. Customer Journey
  4. Tone of voice van de teksten en koppen in de tekst
  5. Gebruik van beeld
  6. Salespagina’s (indien aanwezig)
  7. Vormgeving
  8. Footer
  9. Social Media links
  10. Snelheid

 

Na afloop ontvang je een pdf met de resultaten en een to do lijst. Je kunt ervoor kiezen om deze to do lijst zelf uit te voeren of om hem aan ons uit te besteden. It’s up to you!

Yes, ik wil de websitescan!

Ervaringen van anderen

Yes, ik wil ook een gebruiksvriendelijke website!

GRATIS HANDLEIDING: DE IDEALE VOORBEREIDING OP JE WEBSITE
+ ontvangen van onze waardevolle nieuwsbrief boordevol tips

GRATIS HANDLEIDING: DE IDEALE VOORBEREIDING OP JE WEBSITE
+ ontvangen van onze waardevolle nieuwsbrief boordevol tips