Vogelvrij Ondernemen

Social Media

Vogelvrij Ondernemen

In augustus mochten we aan de slag voor Karlijn van Vogelvrij Ondernemen. Zij had namelijk de winactie gewonnen, die we op instagram hadden georganiseerd omdat we de 1000 volgers hadden aangetikt. Karlijn kreeg 10 templates, waarvan 5 voor Instagram Posts en 5 voor Instagram Stories.

 

We begonnen met het inventariseren van de wensen van Karlijn. Daarna hebben we een mini styleguide gemaakt a.d.h.v. de bestaande online uitingen die Karlijn heeft, zodat haar instagram profiel met de nieuwe templates een eenheid gaat vormen met de website die ze al heeft. Nu hadden we een goede startpositie!

 

En toen was het tijd om te beginnen met de templates. We hebben in totaal 10 posts en story templates gemaakt. Omdat ze geen Photoshop tot haar beschikking heeft, kozen we ervoor om de posts aan te leveren in powerpoint. Zo kan ze ze toch zelf aanpassen! Hiernaast zie je een deel van het resultaat.

 

Wil je ook graag instagram templates? Hier vind je meer informatie voor instagram templates op maat. De keuze al gemaakt? Neem dan contact op en laat ons je wensen weten. Dan gaan we voor je aan de slag! Zijn deze templates op maat op dit moment iets boven je budget? Misschien zijn dan de instagram templates in onze shop wat voor je!

Date

06/08/2018

Category

Social Media