Dutch Designers At Work

webdesign

Dutch Designers At Work

Ontwerpstudio van der Valk werd Dutch Designers At Work (DDAW). Naast een hele nieuwe huisstijl, was er natuurlijk ook een nieuwe website nodig! Een mooie huisstijl werd gemaakt, er werd een fotograaf ingehuurd en zelfs een videograaf (extern). En wij mochten aan de slag voor de website! Alles voor het beste resultaat!

 

Dutch Designers At Work is een interieur ontwerp bureau in Arnhem. Het vormt een platvorm van verschillende professionals, zoals een interieurontwerpers en tekenaars. Ze begeleiden renovaties, verbouwingen, nieuwbouwprojecten en interieurconcepten.

 

Eén van de wensen van Sicco, de eigenaar van DDAW, was gelaagdheid in het ontwerp. Dit hebben we vorm gegeven door de verschillende tinten blauw in het design en de kleuren achter foto’s. Een interessant ontwerp is eruit gekomen. Inmiddels is de website gebouwd en is DDAW gelanceerd! Gefeliciteerd!

 

Ben je benieuwd naar deze website? Of heb je misschien wel een interieurontwerper nodig? Bezoek dan de website van Dutch Designers At Work. | www.ddaw.nl

 

Wil je ook een nieuwe website? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Date

21/09/2019

Category

Websites