OVER STUDIO ABOVE

Hé You!

Wat leuk dat je deze ‘about’ pagina bezoekt! Even een stukje over Studio Above, want wie zit daar nou achter? Mijn naam is Arjanne Boven (ja, vandaar de naam Studio Above) en ik ben het creatieve brein achter Studio Above. Sinds eind 2014 maak ik met veel plezier websites voor Studio Above, om van mijn passie mijn werk te maken.

Ervaring

Sinds halverwege 2016 ben ik met Studio Above ook werkzaam op andere vlakken. De studie Interaction Design die ik heb gevolgd, komt hier ook meer in naar voren. Werkzaamheden in Community Management, Content Creatie, User Experience / User Interaction Design zijn een greep uit de onderdelen waar ik mee werk.

Websites

Voor het bouwen van websites kun je bij mij terecht voor verschillende soorten websites. O.a. voor blogs, online cv, persoonlijke websites, bedrijfswebsites, freelancer websites etc. Dit kan een hele nieuwe website zijn, maar ook als je al een website hebt en deze graag wilt laten redesignen ben je bij Studio Above aan het goede adres.

De websites die Studio Above oplevert, zijn gebouwd in WordPress, zodat jij zelf makkelijk de website kunt onderhouden. Als je nog nooit met WordPress hebt gewerkt, leg ik je als de website klaar is met alle liefde uit hoe dit werkt. Je krijgt dan een korte handleiding, met simpele stappen om je website bij te houden. Heb je ingewikkeldere aanpassingen, zoals bijvoorbeeld een nieuwe pagina of een nieuwe functie? Dan kun je natuurlijk gewoon bij mij terugkomen, geen probleem! Klik hier voor mijn werkwijze.

Community Management

Community Management is een onderdeel wat ik uitvoer binnen Facebook. Elk bedrijf heeft tegenwoordig wel een Facebookpagina. Maar hoe kun je dit nou zo inzetten dat het meer conversie oplevert, zodat mensen ook daadwerkelijk naar jouw website gaan? Hoe kun je het bereik van je berichten vergroten?
Ook als je geen tijd hebt om je Facebookpagina bij te houden, kun je dit helemaal uit handen geven. Ik zorg dan voor de content creatie en een goede contentplanning. Wil je liever een deel zelf blijven doen en een deel uit handen geven? Ook dat is mogelijk.

User Interaction Design

Wil je een app bouwen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen met het design? Of wil je een custom made website laten bouwen door een developer, maar wil je dat je website er goed uit ziet en optimaal gebruiksvriendelijk is? Dan kun je het beste een user interaction designer inhuren. Ik kan een app design of website design voor je opleveren, indien gewenst inclusief een werkend prototype (high fidelity) in Invision. Deze kun je dan aanleveren aan je developer, om het custom made te laten bouwen. Klik hier voor mijn werkwijze.

Samenwerken

Sinds april 2017 werkt Studio Above ook samen met diverse freelancers. Het kan dus zijn dat ik niet de enige ben die aan jouw opdracht werkt. Uiteraard ben ik nog steeds jouw contact persoon en ben ik degene die het gemaakte aan je oplevert. Er veranderd aan de voorkant dus niets, alleen de manier van werken. Dit doen we zodat we onze kwaliteit hoog kunnen houden in tijden van drukte. Bekijk onze samenwerkingen hier.

Meer Informatie?

Meer informatie over hoe ik werk? Lees dan de werkwijze (websites, visual design, user interaction design). Heb je nog andere vragen of wil je graag door Studio Above jouw project laten uitvoeren? Neem dan contact met mij op.

img522x116px_wm_v2

  • Vandaag niet aan het werk maar bezig met de deeltijdhellip
  • Woensdag de helft van de week is alweer om Hierhellip
  • Vorige week deelden we al een sneakpeak van het nieuwehellip
  • Plantjes in de vensterbank van onze office Wij houden ervanhellip
  • Ja hoor daar istie dan Een sneakpeak van ons nieuwehellip
  • Vandaag gezellig een dagje samenwerken met blend15nl ! Deze daghellip
  • Gisteren een filmdag gehad voor n van mijn klanten Ikhellip
  • Oh ik HOU van dit leuke stippenplantje Mijn kantoorgenootje ohbeautifulworldhellip