Over Ons

Een kijkje achter de schermen.

Over Ons

Hai, met mij, Arjanne Boven. Ik ben het geniale brein achter Studio Above en als je een beetje creatief met taal bent, snap je nu meteen waar de naam van mijn bedrijf vandaan komt. Over mijn bedrijf gesproken: al sinds 2014 maak ik professioneel websites. Daarnaast was ik ook nog barista en studeerde ik, maar mijn hart ligt toch bij mooi vormgegeven content in de vorm van websites. Nu wil ik niets anders meer en daarom werk ik sinds oktober 2016 fulltime aan Studio Above. Voordat ik begon aan mijn eigen bedrijf, volgde ik een deeltijdopleiding User Interaction Design. Als je je website laat maken door Studio Above, dan weet je dus zeker dat het met de gebruiksvriendelijkheid wel goed zit!

 

Ondanks dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt, zijn er ook wel eens momenten dat ik geen websites aan het maken ben. Als ik vrij ben, kijk ik graag een serie als New Girl of Suits. Het liefst met een cappuccinootje of een mok thee en sowieso met een reep Tony’s Chocolonely.

Oja, en omdat ik dus weleens vrij wil zijn, werk ik niet in mijn uppie aan Studio Above. Ik werk sinds april 2017 samen met andere freelancers , zoals een brand- en webdesigner, een grafisch ontwerper en een tekstschrijver. Samen zorgen we ervoor dat Studio Above goede kwaliteit levert en dat je een website krijgt die voor je werkt.

 

Goed, nu ken je mij en ik leer jou ook graag kennen! Zeker als je een mooie website door ons wil laten maken. Laat je wat van je horen?

Contact

Europalaan 500 (w.0.3), 3526 KS Utrecht

CONTACT

Hulptroepen

Omdat we willen dat je het beste uit je website haalt en dat je de kwaliteit krijgt die je mag verwachten, werken we samen met toffe freelancers! Wil jij ertussen staan? Dan horen we graag van je!

team_image
Brand- en Webdesigner
Marte
team_image
Social Media Designer
Hanneke
team_image
Grafisch Ontwerper
Floor
team_image
Tekstschrijver
Lenneke

GRATIS HANDLEIDING: DE IDEALE VOORBEREIDING OP JE WEBSITE
+ ontvangen van onze waardevolle nieuwsbrief boordevol tips

GRATIS HANDLEIDING: DE IDEALE VOORBEREIDING OP JE WEBSITE
+ ontvangen van onze waardevolle nieuwsbrief boordevol tips