Routebeschrijving

Met de auto

Voer in je navigatie Eendrachtlaan 100 in i.p.v. Europalaan 500 wanneer je met de auto komt.

 

Parkeren kan op de parkeerterrein C (Noord) van de Stadstuin aan de Eendrachtlaan. Let op, het is betaald parkeren. Aan de straat is het wel gratis parkeren. 

 

Vanaf A12 uit Arnhem kant
Neem afslag 17 naar Utrecht Centrum/Kanaleneiland/Jaarbeurs. Ga bij de eerste stoplichten rechtsaf de Europalaan op en sla direct weer rechtsaf de Winthontlaan in. Neem dan de 1e links naar de Eendrachtlaan. Aan de linkerkant vind je de parkeerplaats voor de Stadstuin.

 

Vanaf A12 uit Den Haag kant
Neem afslag 17 naar Utrecht Kanaleneiland/Jaarbeurs. Sla linksaf bij de stoplichten. Ga verder op de Europalaan en sla dan rechtsaf naar de Winthontlaan. Neem de 1e links naar de Eendrachtlaan. Aan de linkerkant vind je de parkeerplaats voor de Stadstuin.

Openbaar Vervoer

Met het openbaar vervoer

Kies op Utrecht Centraal voor de tram en stap uit bij halte Kanaleneiland Zuid (dit is de halte na Vasco da Gamalaan). Loop de loopbrug over de weg, loop dan van de snelweg af en zie aan de rechterkant gebouw 500.

 

Kom je rechtstreeks met de bus? Kies dan ook voor halte Kanaleneiland zuid. Loop van de snelweg af en zie aan de rechterkant gebouw 500.

 

Mocht je niet door een hek komen rondom het gebouw, bel ons dan even, dan zorg ik dat je er doorheen komt

Ons kantoor

 

Studio Above
Europalaan 500 (w.0.3)
3526 KS Utrecht

We vinden het hartstikke leuk als je langskomt, maar wil je wel van tevoren een afspraak maken? Dat kan door te mailen naar info@studioabove.nl, door pen en papier te pakken en ons een kaartje te sturen of door hieronder het contactformulier in te vullen. Zien we je snel?