Routebeschrijving

ROUTEBESCHRIJVING

Met de auto

Voer in je navigatie Eendrachtlaan 100 in i.p.v. Europalaan 500 wanneer je met de auto komt.

Parkeren kan op de bezoekersparkeerplaats van de Stadstuin aan de Eendrachtlaan. Meld bij het aanbellen even dat je voor Studio Above in de Stadstuin komt. 

Vanaf A12 uit Arnhem kant
Neem afslag 17 naar Utrecht Centrum/Kanaleneiland/Jaarbeurs. Ga bij de eerste stoplichten rechtsaf de Europalaan op en sla direct weer rechtsaf de Winthontlaan in. Neem dan de 1e links naar de Eendrachtlaan. Aan de linkerkant vind je de parkeerplaats voor de Stadstuin.

Vanaf A12 uit Den Haag kant
Neem afslag 17 naar Utrecht Kanaleneiland/Jaarbeurs. Sla linksaf bij de stoplichten. Ga verder op de Europalaan en sla dan rechtsaf naar de Winthontlaan. Neem de 1e links naar de Eendrachtlaan. Aan de linkerkant vind je de parkeerplaats voor de Stadstuin.

 

Met het openbaar vervoer

Kies op Utrecht Centraal voor de tram en stap uit bij halte Kanaleneiland Zuid (dit is de halte na Vasco da Gamalaan). Loop de loopbrug over de weg, loop dan van de snelweg af en zie aan de rechterkant gebouw 500.
Kom je rechtstreeks met de bus? Kies dan ook voor halte Kanaleneiland zuid. Loop van de snelweg af en zie aan de rechterkant gebouw 500.

Mocht je niet door een hek komen rondom het gebouw, bel ons dan even, dan zorg ik dat je er doorheen komt