fbpx
 

3 risico’s van een langzame website

Waarom jij een snelle website nodig hebt.

3 risico’s van een langzame website

Herken je dat? Heb je zo’n mooie website, maar laadt hij ontzettend langzaam. Zonde! Vandaag vertel ik je meer over waarom een langzame website niet goed is voor jouw business.

Langzame website? 3 risico's
#1 Een langzame website geeft een hoge bouncerate

Een bouncerate is het percentage bezoekers dat weggaat na het bekijken van de 1e pagina ,binnen jouw website, waar ze op terecht komen. Hierin worden ook de bezoekers meegenomen die je website verlaten wanneer de 1e pagina nog niet volledig geladen is.

Waarom mensen weg gaan na het bekijken van de eerste pagina, of zelfs al voordat de pagina volledig is geladen? Omdat wat jouw bezoeker ziet hem/haar niet aanspreekt óf omdat de website te langzaam laadt.

Ik hoef jou als ambitieuze ondernemer vast niet te vertellen dat tijd schaars is en dat mensen niet veel geduld hebben. Wanneer jouw website langzaam laadt, zullen veel mensen je website dus snel verlaten: een hoge bouncerate.

#2 Een langzame website kost je omzet

Omdat die bezoekers je websitesnel verlaten mis je dus een kans om ze te laten zien wat jij te bieden hebt. Een kans die je misschien wel goed kon gebruiken. Eén van de doelen van jouw website is namelijk dat mensen jouw product/dienst afnemen. En die loop je nu mis.

#3 Een langzame website krijgt een lagere positie in Google

Om te bepalen hoe hoog Google jouw website in de zoekresultaten toont, zijn veel factoren afhankelijk. Zo is het van belang waar iemand op zoekt en hoe relevant jouw website is. Of jouw website wel veilig is.. Maar ook of jouw website snel is. Een snelle website wordt hoger getoond in de zoekresultaten dan een langzame website.

Het versnellen van je website levert je dus tijd en of geld op! Wil je weten hoe jouw website presteert? Neem dan vrijblijvend contact op. Is je website te langzaam en wil je dat wij je website sneller maken? Neem dan het raketpakket.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren